ΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φιλανθρωπική Δράση ενώσεων του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στο Κέντρο Προστασίας του παιδιού “Η ΜΗΤΕΡΑ”

Στο Κέντρο Προστασίας του παιδιού Αττικής “Η ΜΗΤΕΡΑ”, που αποτελεί έναν από τους κύριους φορείς παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, το οποίο εποπτεύεται και επιχορηγείται από το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας , παραδόθηκαν τα δέματα με τα προϊόντα, που παρέλαβε η Ένωση Ελλήνων Πτωχών από το Αμβουργο, μετά από την πρωτοβουλία της προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Ομογενών, Βασιλικής Γρίβα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Πτωχών, κύριος Σπύρος Πουλής συνοδευόμενος από στελέχη του Ευρωπαϊκού Κινήματος Γυναικών, κυρία Γεωργία Φλώρου και Δήμητρα Βόλκου και από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφέδρων, κύριο Ευγένιο Χριστοδούλου με όλο το Διοικιτικο του Συμβούλιο, αντιπρόεδρο κύριο Γρηγόρη Γεωργόπουλο και γραμματέα κύριο Σπύρο Κούλη, επισκέφτηκαν το Κέντρο φιλοξενίας βρεφών, συζήτησαν με τους αρμόδιους για τις ανάγκες του ιδρύματος και κατόπιν τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις των οκτώ περιπτέρων φιλοξενίας βρεφών και νηπίων.

Ο κύριος Πουλής τόνισε, ότι η συνεργασία μεταξύ των Ενώσεων του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. που αποτελούν την ραχοκοκαλιά του κοινωνικοπολιτικού τους φορέα, εκτός από τις δράσεις τους, που έχουν καθαρά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, δηλώνουν και πολιτικές ανησυχίες, που αναμφισβήτητα η πατρίδα μας έχει.
Επισήμανε ακόμα ότι στον μαραθώνιο αγώνα, που με πάθος όλοι συμμετέχουν, τους στηρίζει και ο Πρόεδρός τους Ανδρέας Ρεντζούλας, που αδιάκοπα προσπαθεί, για την ομαλή και άψογη συνεργασία των Ενώσεων, συντονίζοντας…
όπως είπε ακόμα ο κύριος Πουλής…
με έναν απίστευτα αποτελεσματικό τρόπο, όλους τους επικεφαλής αλλά και τις διοικήσεις των Ενώσεων και έχει καταφέρει να γιγαντώσει την οικογένεια του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. έχοντας πάντα τον πλήρη έλεγχο, αλλά ταυτόχρονα και την συμπάθεια όλων των μελών και των στελεχών του φορέα μας.

Η παράδοση των προϊόντων έγινε όπως προβλέπει το καταστατικό των Ενώσεων με πρωτόκολλο παράδοσης – παραλαβής, καταγράφοντας τις ποσότητες και δεσμεύοντας του δικαιούχους για την ΔΩΡΕΑΝ διάθεσή τους αποκλειστικά για τις ανάγκες των παιδιών που φιλοξενούν.

Περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του ΛΕΥΚΟ :
Φιλανθρωπική Δράση ενώσεων του Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. στο Κέντρο Προστασίας του παιδιού “Η ΜΗΤΕΡΑ”

Loading...

Σχετικά Άρθρα

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Close